De Hagen: autobedrijf Beesd

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Op zoek naar het beste autobedrijf in Beesd? Dan bent u bij Autobedrijf de Hagen in Leerdam en Vianen aan het juiste adres. Uw ideale partner voor reparatie, onderhoud, schadeherstel, pechhulp en APK-keuringen. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens zijn bij ons autobedrijf nabij Beesd van harte welkom. We onderhouden ze met de grootste zorg, zodat u met een veilig gevoel de weg op kunt blijven gaan.

Reparatie bij autobedrijf regio Beesd

Autobedrijf de Hagen bij Beesd is een merkonafhankelijke garage, waar u met al uw schade- en pechgevallen terecht kunt. Laat u uw auto bij ons repareren, dan behoudt u uw fabrieksgarantie. Dit komt doordat wij over de technische data van uw wagen beschikken, die de merkdealer ook heeft. Zelfs wanneer u expliciet een beroep doet op de fabrieksgarantie, kunnen wij voor u de reparatie uitvoeren. De garantieclaim handelen wij netjes af met uw merkdealer.

Wij ontnemen u alle zorgen

In het geval van schade die door uw verzekeraar gedekt wordt, dragen wij ook hier zorg voor. We taxeren de schade en geven dit door aan de verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer de verzekeraar u doorverwijst naar een ander autobedrijf nabij Beesd, waarmee hij samenwerkt, kunt u alsnog bij de Hagen terecht. Het schadeherstelbedrijf waarmee wij samenwerken is namelijk aangesloten bij de FOCWA. Dit is dé branchevereniging voor schadeherstellers, die door vrijwel alle verzekeraars erkend wordt.

Autobedrijf Beesd voor pechhulp

Ook wanneer u met pech komt stil te staan helpt garage de Hagen u weer op weg. Onze eigen vakmensen komen dan ter plekke en kunnen in veel gevallen uw auto meteen weer aan de praat krijgen. Kan het probleem niet meteen verholpen worden, dan repareren wij uw auto in onze werkplaats. In de tussentijd kunt u gebruikmaken van geheel gratis vervangend vervoer.

Overige diensten

Verder kunt u bij ons terecht voor talloze andere diensten. Zo doen wij de APK-keuring van uw voertuig, onderhouden uw bedrijfswagen volgens de fabrieksvoorschriften, bieden aircoservice en vervangen uw winterbanden voor zomerbanden en andersom. Ook monteren wij trekhaken, herstellen wij ruitschade, controleren wij uw remmen en meer.

Kan uw auto wel een beurt gebruiken? Maak dan meteen een afspraak of kom gerust langs bij één van onze vestigingen in Leerdam of Vianen. Voor schadeherstel en het complete onderhoud van uw auto moet u bij Autobedrijf de Hagen bij Beesd zijn!

Autobedrijf Beesd

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app