Autobedrijf Hagestein

Voor onderhoud en reparatie van uw auto is autobedrijf De Hagen nabij Hagestein uw vaste partner. Onze vestiging in Vianen is gelegen op een steenworp afstand van Hagestein. Als merkonafhankelijk autobedrijf bij Hagestein kunnen wij eenieder van dienst zijn. Reparatie en onderhoud van personenwagens, bedrijfswagens en pechhulpservice: bij De Hagen is het mogelijk. Niet voor niets is ons autobedrijf nabij Hagestein al meer dan veertig jaar een begrip in Vianen, Leerdam, Beesd en omstreken.

Reparatie bij autobedrijf regio Beesd

Autobedrijf de Hagen bij Beesd is een merkonafhankelijke garage, waar u met al uw schade- en pechgevallen terecht kunt. Laat u uw auto bij ons repareren, dan behoudt u uw fabrieksgarantie. Dit komt doordat wij over de technische data van uw wagen beschikken, die de merkdealer ook heeft. Zelfs wanneer u expliciet een beroep doet op de fabrieksgarantie, kunnen wij voor u de reparatie uitvoeren. De garantieclaim handelen wij netjes af met uw merkdealer.

Reparatie en onderhoud

Autobedrijf De Hagen is een autobedrijf nabij Hagestein dat niet gebonden is aan een specifiek automerk. Welke auto u dus ook rijdt: voor reparatie en onderhoud kunt u te allen tijde bij ons terecht. Daarbij hoeft u niet te vrezen voor het verliezen van uw (fabrieks)garantie. Dit is wettelijk vastgelegd in Europese regelgeving. Wanneer u een beroep op de garantie doet, regelen wij dit voor u met de merkdealer.

Ook de verplichte APK kan autobedrijf De Hagen voor u verrichten. We houden ons hierbij vanzelfsprekend aan de hiervoor geldende normen en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer over uw auto kunt beschikken. In de tussentijd kunt u gebruikmaken van een gratis leenauto. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u uw auto bij ons autobedrijf bij Hagestein brengt voor reparatie of onderhoud.

Onderhoud van bedrijfswagens nabij Hagestein

Waar regelmatig onderhoud voor personenauto’s van groot belang is, geldt dit voor bedrijfswagens wellicht des te meer. Het is voor velen het belangrijkste ‘gereedschap’ en bovendien een fikse investering. Door uw bedrijfswagen goed te (laten) onderhouden door één van onze garages nabij Hagestein, verlengt u de levensduur ervan.

Ook voor bedrijfswagens geldt dat we met ieder merk bekend zijn. We maken dan ook uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Of het nu gaat om het onderhoud van een nieuwe bedrijfswagen of eentje die al wat jaren meegaat: bij onze garages in Vianen en Leerdam bent u aan het juiste adres.

Pechhulpservice door autobedrijf De Hagen

Autobedrijf De Hagen is BOVAG-lid en is daarnaast aangesloten bij samenwerkingsplatform CarXpert. Zo kunt u bij ons op twee manieren gebruikmaken van onze pechhulpservice. Ook wanneer u met pech langs de weg komt te staan, belt u dus ons autobedrijf in de buurt van Hagestein.

Autobedrijf Hagestein

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app