Autobedrijf Hoef en Haag

Bent u op zoek naar een autobedrijf nabij Hoef en Haag? Rij dan even door naar Vianen, daar vindt u Autobedrijf de Hagen. Waarschijnlijk heeft u weleens van ons gehoord, want we zijn al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of pechhulp: velen weten ons autobedrijf in de regio waar ook Hoef en Haag deel van uitmaakt te vinden. Wilt u ook gebruikmaken van onze uitmuntende dienstverlening? Plan dan gauw een afspraak in!

Hoef en Haag: dorp zonder autobedrijf?

In het nieuwbouwdorp Hoef en Haag valt steeds meer te beleven. Diverse ondernemers hebben zich inmiddels in het dorp gevestigd. Maar een autobedrijf in Hoef en Haag, is dat er al? Voor zover bekend niet, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Onze vestiging in Vianen is op slechts vijf minuten rijden gelegen van Hoef en Haag. En wij hebben onze sporen allang verdiend, dus waarom zou u nog verder op zoek gaan naar een autobedrijf in de buurt van Hoef en Haag?

Onze diensten

Autobedrijf de Hagen is het adres voor onderhoud en reparatie van personenauto’s en bedrijfswagens. Ook voor hulp bij pech zijn wij u van dienst. We lichten onze verschillende diensten hieronder kort toe.

Reparatie en onderhoud

Het uitvoeren van APK behoort tot de dagelijkse praktijk van ons autobedrijf nabij Hoef en Haag. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van reparaties aan auto’s van alle merken. Hierbij hoeft u niet bang te zijn dat u de fabrieksgarantie kwijtraakt: wij regelen dit met de merkdealer.

Verder kunt u voor alle vormen van onderhoud bij ons terecht. Van een complete grote beurt tot aircoservice en van het verversen van de remvloeistof tot het verwisselen van de banden. En bent u van plan ergens een tweedehands auto te kopen, maar wilt u zekerheid over de staat hiervan? Kom dan bij ons langs voor een aankoopkeuring, waarbij we de auto op alle technische punten nalopen.

Wagenparkonderhoud

Ook voor het onderhoud van bedrijfswagens zijn wij in te schakelen. Zo zorgt u ervoor dat u en uw personeel dagelijks veilig de weg op kunnen. We voeren het onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor u uw fabrieksgarantie gewoon behoudt. De onderhoudsservice door ons autobedrijf nabij Hoef en Haag is mogelijk voor auto’s van alle leeftijden.

Pechhulpservice

Ons autobedrijf nabij Hoef en Haag is aangesloten bij zowel de BOVAG als het samenwerkingsplatform CarXpert. Bent u bij een van beide aangesloten, dan kunt u dus gebruikmaken van onze pechhulpservice. Vraag gerust om meer informatie over beide mogelijkheden.

Contact opnemen

Met uw vragen of voor het inplannen van een afspraak voor onderhoud of reparatie kunt u bellen naar 0347 – 373357 of een email te sturen naar info@autobedrijfdehagen.nl. U mag natuurlijk ook gewoon langskomen in onze werkplaats. Bij ons autobedrijf nabij Hoef en Haag staat de koffie altijd klaar.

Reparatie alle merken   Onderhoud alle merken

Autobedrijf Hoef en Haag

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app