Wij gaan verhuizen!

Al 45 jaar het adres voor het complete onderhoud van uw personenauto, bedrijfsauto én camper in Vianen en Leerdam.

Adres tot 27-12-2018
Vijfheerenlanden 62 in Vianen

Adres vanaf 01-01-2019
Spadesteek 8 in Vianen

Begrepen

Autobedrijf Leerdam

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Autbedrijf De Hagen in Leerdam

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie en zoekt u hiervoor een autobedrijf in Leerdam? Bij Autobedrijf de Hagen helpen wij u graag verder. Wij zijn hét autobedrijf in Leerdam dat met u meedenkt over een passende oplossing. Bij pech zorgen wij ervoor dat u snel weer mobiel bent. Onze vakkundige monteurs hebben passie voor het vak en dat merkt u!

Wij verhelpen een storing aan uw auto graag

De meeste auto’s zitten tegenwoordig vol met elektronica. Waarschijnlijk heeft u wel eens een lampje zien branden op het dashboard en wist u niet waar dit voor was. Vaak gaan er lampjes branden of klinken er storingsgeluiden. Het is raadzaam om dan gelijk langs te komen bij autobedrijf de Hagen in Leerdam. Met zeer geavanceerde apparatuur lezen wij de storing van uw auto uit. Wij kunnen indien nodig reparaties uitvoeren zodat u weer met een gerust hart de weg op kan gaan.

Zoek de gewenste occasion bij ons uit

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? De kans is groot dat er een occasion bij ons autobedrijf in Leerdam staat, die volledig aan uw wensen voldoet. Bij ons vindt u namelijk een groot aanbod aantrekkelijk geprijsde occasions. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandsauto’s in de kleine en middenklasse. Wacht dus niet langer en kom langs bij ons autobedrijf in Leerdam. Hier zullen wij u voorzien van een eerlijk advies over de aanschaf van een occasion.

Meer dan alleen een autogarage

Bij ons autobedrijf in Leerdam kunt u niet alleen terecht voor onderhoud, reparatie en occasions. Wij bieden u veel meer dan dat. Zo kunt u gemakkelijk een aanhanger huren wanneer u bijvoorbeeld tuinafval wil wegbrengen. Heeft u onverhoopt een sterretje in de ruit van uw auto opgelopen? Ook dan kunt u langskomen bij ons autobedrijf in Leerdam of Vianen. Wacht hier niet te lang mee. Wij lossen dit probleem snel voor u op zodat u weer snel veilig kan rijden.

Kom gerust langs bij ons autobedrijf in Leerdam

Heeft u vragen over een reparatie aan uw auto? Of wilt u kijken of er een geschikte occasion voor u tussen staat bij ons autobedrijf in Leerdam? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen en wij helpen u verder. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0347- 373357. U kunt ook gemakkelijk een e-mail sturen naar info@autobedrijfdehagen.nl. Bij autobedrijf de Hagen in Leerdam staat de koffie altijd voor u klaar.

Reparatie alle merken   Onderhoud alle merken

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app