Autobedrijf Leerdam

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Autobedrijf Leerdam

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Bij Autobedrijf de Hagen helpen wij u graag verder. Wij zijn hét autobedrijf in Leerdam dat met u meedenkt over een passende oplossing. Bij pech zorgen wij ervoor dat u snel weer mobiel bent. Onze vakkundige monteurs hebben passie voor het vak en dat merkt u!

Wij verhelpen een storing aan uw auto graag

De meeste auto’s zitten tegenwoordig vol met elektronica. Waarschijnlijk heeft u wel eens een lampje zien branden op het dashboard en wist u niet waar dit voor was. Vaak gaan er lampjes branden of klinken er storingsgeluiden. Het is raadzaam om dan gelijk langs te komen bij autobedrijf de Hagen in Leerdam. Met zeer geavanceerde apparatuur lezen wij de storing van uw auto uit. Wij kunnen indien nodig reparaties uitvoeren zodat u weer met een gerust hart de weg op kan gaan.

Meer dan alleen een autogarage

Bij ons autobedrijf in Leerdam kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie. Wij bieden u veel meer dan dat. Zo kunt u gemakkelijk een aanhanger huren wanneer u bijvoorbeeld tuinafval wil wegbrengen. Heeft u onverhoopt een sterretje in de ruit van uw auto opgelopen? Ook dan kunt u langskomen bij ons autobedrijf in Leerdam of Vianen. Wacht hier niet te lang mee. Wij lossen dit probleem snel voor u op zodat u weer snel veilig kan rijden.

Geniet van gemak

Bij Autobedrijf de Hagen maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten de Autobedrijf De Hagen App ontwikkeld. Hiermee kunt u online een afspraak inplannen, met ons chatten en snel schade melden. Is uw auto binnenkort aan zijn apk-keuring toe? Dan wordt u daar op tijd aan herinnerd. Dus waar wacht u nog op? Download nu onze app. Maak een afspraak. En laat uw auto bij ons autobedrijf in Leerdam achter! Dan doen onze specialisten de rest.

Kom gerust langs bij ons autobedrijf in Leerdam

Heeft u vragen over een reparatie aan uw auto? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen en wij helpen u verder. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0347- 373357. U kunt ook gemakkelijk een e-mail sturen naar leerdam@autobedrijfdehagen.nl. Bij autobedrijf de Hagen in Leerdam staat altijd de koffie voor u klaar.

Reparatie alle merken   Onderhoud alle merken

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app