Wij gaan verhuizen!

Al 45 jaar het adres voor het complete onderhoud van uw personenauto, bedrijfsauto én camper in Vianen en Leerdam.

Adres tot 27-12-2018
Vijfheerenlanden 62 in Vianen

Adres vanaf 01-01-2019
Spadesteek 8 in Vianen

Begrepen

Autobedrijf in Vianen

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Autbedrijf De Hagen in Vianen

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Vianen? Autobedrijf De Hagen is specialist in merkonafhankelijk onderhoud. Met onze passie voor het vak, zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij bieden vakmanschap vanuit onze twee locaties in Midden-Nederland. Wij onderhouden uw auto tot in de puntjes. Of het nu gaat om een APK keuring, onderhoud of een schadereparatie. U en uw auto staan centraal bij ons autobedrijf in Vianen!

Groot aanbod scherp geprijsde occasions

Op zoek naar een andere auto bij een autobedrijf in Vianen en omgeving? Onze occasions zijn altijd scherp geprijsd! Weet u nog niet helemaal welke auto het beste bij u past? Kom gerust langs bij ons autobedrijf in Vianen. Wij voorzien u van eerlijk advies, passend bij uw wensen. Kom snel langs en maak een proefrit in misschien wel uw droomauto.

Weer onderweg met de service van Autobedrijf De hagen

Onverhoopt schade gereden aan uw auto? Geen zorgen, wij werken samen met een Focwa erkend schadebedrijf. Zij mogen schades reparen voor de meeste verzekeraars. Ook met een nieuwe auto kunt u langskomen bij ons autobedrijf in Vianen. Volgens de Europese regelgeving is het toegestaan om nieuwe auto’s te onderhouden en te repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Maakt u zich zorgen over dat u niet meer mobiel bent? Wij regelen GRATIS een vervangende auto zodat u niet hoeft stil te staan. Dat is de service van ons autobedrijf in Vianen.

Aanhanger huren?

Een verhuizing? Hout vervoeren voor uw houtkachel? Oude spullen wegbrengen? Er zijn genoeg redenen om met een aanhanger te rijden. Onze aanhangerverhuur is uitermate geschikt wanneer u niet vaak een aanhanger nodig hebt. U heeft géén dure aanschafkosten voor een aanhanger die u nauwelijks gebruikt. Reserveer dus snel een aanhanger bij hét autobedrijf in Vianen.

Contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Kom dan gerust langs bij ons mooie autobedrijf in Vianen. Ons team van vakkundige monteurs draagt de volledige zorg over uw auto. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 0347- 373357. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@autobedrijfdehagen.nl. Autobedrijf De Hagen, het autobedrijf in Vianen en omstreken met de beste service!

Reparatie alle merken   Onderhoud alle merken

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app