Wij zijn verhuisd!

Vanaf nu is de vestiging in Vianen te bezoeken op het volgende adres:
Spadesteek 8
4131 MB Vianen

Begrepen

Reparaties en onderhoud

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Bij Autobedrijf de Hagen staan wij garant voor vakkundige reparatie en onderhoud van uw auto. Wij bieden u een compleet pakket van diensten aan, zodat wij u alle zorg omtrent uw auto uit handen nemen. Dit alles doen wij met een persoonlijke service, waarbij wij met de klant meedenken in een voor de klant passende oplossing.

Fabrieksgarantie
Ook met een nieuwe auto kunt u bij Autobedrijf de Hagen terecht voor reparatie. Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Wij beschikken over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa verplichte keuring ten behoeve van de verkeersveiligheid en milieubescherming. De eerste keuring vindt drie of vier jaar na aankoop plaats. Voor de vervaldatum op uw keuringsrapport dient uw auto opnieuw gekeurd te zijn. U kunt uw auto 2 maanden voor de vervaldatum laten keuren. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van hoe vaak uw auto gekeurd moet worden).

Een APK goedgekeurde auto is niet vanzelfsprekend onderhoudsvrij. Regelmatig onderhoud van uw auto blijft belangrijk, ongeacht de keuring.

Reparatie

Mocht u onverhoopt schade aan u auto hebben opgelopen, dan kunnen wij deze ook voor u herstellen.

Indien nodig kunnen wij de schadetaxatie en verdere afhandeling met de verzekering voor u uit handen nemen. Er zijn verzekeraars die u sturen naar een schadeherstelbedrijf waar deze een contract mee hebben. Is dit het geval neem dan contact met ons op en vaak kunnen wij de schade ook voor u herstellen. Hiervoor werken wij samen met een Focwa erkend schadebedrijf die voor de meeste verzekeraars mag repareren.

Wat doen bij autoschade

Accessoires verkoop & inbouw

Ook voor de inbouw van accessoires kunt u bij ons terecht. We hebben een groots assortiment aan accessoires voor diverse merken.

Aircoservice

de Hagen verzorgt compleet onderhoud, reparatie en afvullen van uw airco-installatie. Als Hella Service Partner blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van airco’s. De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden. De autoruiten zijn sneller vrij van condens. Bovendien is de ontvochtigde lucht beter voor uw gezondheid. Een goed functionerend aircosysteem heeft dus allerlei veiligheidsvoordelen. Wij adviseren u om minimaal jaarlijkse een aircocheck te laten doen en tweejaarlijks een uitgebreide controle.

Ruikt uw airco niet fris?
Door schimmel en bacteriën op de verdamper kan er stank ontstaan. Reiniging met speciale desinfecterende vloeistof is dan de oplossing.

Trekhaakmontage

Vakkundige montage van trekhaken en bijbehorende stekkerdozen (en overige accessoires).

Zomer- en winterbanden

De rubbersamenstelling van de moderne zomer- en winterband wordt tegenwoordig helemaal afgestemd op het seizoen. Welk seizoen het ook is, u heeft altijd perfecte grip. Daarom is seizoenswisseling van uw banden heel verstandig.

Met winterbanden heeft u betere grip, betere wegligging en minder kans op aquaplanning. Bovendien zijn winterbanden in Duitsland verplicht tijdens het winterseizoen.

Heeft u zelf geen ruimte voor opslag van de banden?
de Hagen beschikt over geconditioneerde opslag om uw banden onder de juiste omstandigheden te bewaren voor het volgende seizoen. Opslag is gratis voor onze vaste klanten die jaarlijks een onderhoudsbeurt laten uitvoeren.

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie kunt u rekenen op de Hagen. Belangrijk is dat u snel actie onderneemt, want een klein sterretje of een barst kan snel uitgroeien tot een scheur. Wij kijken eerst of uw ruit te repareren is, vervangen kan altijd nog. Ook voor ruitreparatie bent u mogelijk verzekerd. Check daarom altijd even de voorwaarden bij uw verzekeraar.

Schokdempers

Een goed onderstel is belangrijk voor wegligging en voor het verkorten van de remtijd. Wist u dat rijden met versleten schokdempers gevolgen heeft voor uw reiscomfort, en nog belangrijker voor uw veiligheid? De geleidelijke slijtage valt vaak niet direct op. Daarom adviseren wij regelmatige controle.

Monroe Safety Expert
Als Monroe Safety Experts onderscheiden wij ons met kennis op onderstelgebied. Laat u zich ook graag informeren over de staat van uw auto en in het bijzonder over de vering en schokdempers?

Storingsdiagnose stellen

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwingsgeluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen. Met geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen wij het geheugen van uw auto uitlezen en de storingsdiagnose stellen. Doorrijden is vaak niet verstandig, dus kom dan snel langs bij de Hagen!

Pechhulp

de Hagen biedt 24/7 hulp of vervangend vervoer bij pech onderweg.

Lees meer »

Uitlaten

Een uitlaat in goede staat optimaliseert het brandstofverbruik en voorkomt dat schadelijke uitlaatgassen uw auto binnendringen. Ook produceert zo’n uitlaat minder geluid en zorgt de katalysator voor minder milieuvervuiling. Vanwege deze veiligheids- en milieuvoordelen raden wij u aan om ook de uitlaat regelmatig te laten controleren. Dat kan natuurlijk ook tijdens een periodieke onderhoudsbeurt.

Remservice

De remmen zijn minstens zo belangrijk als het gaspedaal. U wilt natuurlijk nooit in de situatie komen dat u remmen dienst weigeren. Maak daarom periodiek gebruik van onze remservice om tijdige controle uit te voeren op uw remsysteem.

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app