Reparaties

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Bij de Hagen staan we garant voor vakkundige reparatie van uw auto. Wij maken geen onderscheid in merk of grootte, maar zorgen er hoe dan ook voor dat u uw auto weer snel tot beschikking heeft. Naast een periodieke onderhoudsbeurt, schadereparatie of APK kunt u bij ook terecht voor uitstekende service.

Fabrieksgarantie

Ook met een nieuwe auto kunt u bij Autobedrijf De Hangen terecht voor reparatie. Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Wij beschikken over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Reparatie?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Service

Bij de Hagen staan we garant voor vakkundige reparatie van uw auto.

Schadereparaties

Ook met een nieuwe auto kunt u bij Autobedrijf De Hangen terecht voor reparatie. Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Wij beschikken over dezelfde technische gegevens als de merk dealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Ruitreparatie en -vervanging

Hebt u een sterretje of een barst in de autoruit? Wacht dan niet te lang, want een kleine beschadiging kan snel uitgroeien tot een grotere scheur, met hogere reparatie- of vervangingskosten als gevolg. Wij kijken altijd eerst of de ruit gerepareerd kan worden, want vervangen kan altijd nog.

Fabrieksgarantie

Ook met een nieuwe auto kunt u bij Autobedrijf De Hangen terecht voor reparatie zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Wij beschikken over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Wilt u bij een defect daadwerkelijk beroep doen op de garantie, dan zorgen wij ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld. Zo wordt uw garantieclaim probleemloos afgehandeld.

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app