Wij zijn verhuisd!

Vanaf nu is de vestiging in Vianen te bezoeken op het volgende adres:
Spadesteek 8
4131 MB Vianen

Begrepen

Garage

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

De keuze voor een goede en vakkundige garage is bepalend voor de gezondheid van uw auto. Dat snappen wij bij Autobedrijf de Hagen maar al te goed. Daarom doen wij niet aan symptoombestrijding, maar pakken wij het probleem bij de wortel aan. Wilt u ook in uw onderhoudskosten besparen? Kies dan voor de service van De Hagen. Merkonafhankelijk én transparant.

Ook voor auto’s met fabrieksgarantie

Heeft u nog recht op fabrieksgarantie? Bij ons is dat geen probleem. Volgens de Europese regelgeving mag u uw auto namelijk door onze garage laten onderhouden én repareren. Zonder dat de fabrieksgarantie in het geding komt. Eist de fabrikant dat een bepaalde reparatie door een merkdealer wordt uitgevoerd? Dan schakelen wij die voor u in. Zo wordt u claim netjes volgens de gestelde regels afgehandeld.

Ruitenservice

Het overkomt iedere bestuurder wel eens. Zonder dat u er erg in heeft ontstaat er een sterretje of een barst in uw autoruit. Plotseling verandert een doodnormale autorit in een race naar een garage die uw ruit kan repareren of vervangen. Want voor u het weet, kan die ene beschadiging uitgroeien tot een enorme scheur. Gelukkig kan Autobedrijf de Hagen u hierbij van dienst zijn. Bent u voor ruitschade verzekerd? Neem dan altijd contact met uw verzekeraar op.

De service van Autobedrijf de Hagen

Al meer dan 45 jaar is Autobedrijf de Hagen het adres voor autoliefhebbers in het Zuiden van Utrecht. Van onderhoud tot reparaties. Onze vakmensen staan voor u klaar. Welk automerk u ook rijdt: u kunt altijd bij ons terecht. Bent u in het bezit van een bedrijfswagen of een camper? Ook dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Daarnaast bieden wij graag betrouwbare en transparante service. Onze klanten geven ons niet voor niets een dikke 9! Weten waarom? Lees meteen onze beoordelingen.

Vandaag nog naar de garage!

Autoproblemen? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben! Autobedrijf de Hagen helpt u snel de weg weer op. Plan direct een afspraak of bezoek één van onze filialen (Vianen of Leerdam). Bent u op zoek naar een offerte of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Kunnen wij u binnenkort met een kopje koffie in ons garage verwelkomen?

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app