Garage Beesd | Autobedrijf de Hagen

Garage Beesd
Bent u op zoek naar een garage in de omgeving van Beesd? Dan bent u bij autobedrijf De Hagen aan het juiste adres. Bij autobedrijf De Hagen kunt u terecht voor verschillende soorten reparaties. Is uw auto toe aan een APK? Neem dan contact op met onze garage in de buurt van Beesd. Wij hebben een locatie in Vianen en Leerdam.

Waarom kiezen voor De Hagen?
Al zo’n 40 jaar is De Hagen een begrip in de regio. Waarom kiezen mensen voor ons? Wij leveren precies wat u van ons kan verwachten, keer op keer. Bij Klantenvertellen scoren wij een 9,5 op basis van 468 beoordelingen. Bij ons loopt u dus niet tegen teleurstellingen of hoge rekeningen aan. U kunt service van een goed niveau voor een degelijke prijs verwachten. Bij ons krijgt u een herinnering als het tijd is om de APK weer in te plannen. Ook is het gemakkelijk om zelf een afspraak in te plannen bij één van onze garages in de buurt van Beesd. Schade melden? Dat kan via het digitaal schadeformulier van ons. Neem vrijblijvend contact op met De Hagen: Contactpagina

aangepast-2.jpg

Garages in de buurt van Beesd
U bent op zoek naar een garage in de buurt van Beesd. Autobedrijf De Hagen heeft twee locaties: één in Vianen en één in Leerdam. Het is 14 minuten rijden van Beesd naar onze garage in Vianen. U bent 15 minuten onderweg van Beesd naar onze garage in Leerdam. Het is dus om het even als afstand het criterium is. Onze locatie in Vianen is welbekend, al ruim 40 jaar leveren wij betrouwbare service. Sinds een aantal jaren hebben wij ook een vestiging in Leerdam. Hier kunt u precies dezelfde kwaliteit verwachten als bij onze vestiging in Vianen.

Onze diensten
Bij ons kunt u terecht voor een APK en voor allerlei soorten reparaties en onderhoudsklussen. Het is mogelijk om online een afspraak in te plannen bij ons voor een APK, reparatie of onderhoudsklus. Onze garages in de buurt van Beesd verkopen ook accessoires, verzorgen aircoservice en trekhaakmontage, repareren en vervangen wij ruiten, controleren en vervangen wij schokdempers en stellen wij diagnoses op het gebied van (elektronische) storingen. Daarnaast kunt u bij onze garage nabij Beesd terecht voor het vervangen van zomer- en winterbanden.

campers.jpg