Wij zijn verhuisd!

Vanaf nu is de vestiging in Vianen te bezoeken op het volgende adres:
Spadesteek 8
4131 MB Vianen

Begrepen

Garage Vianen

Bij de Hagen staan we garant voor
vakkundige reparatie van uw auto.

Bij knooppunt Everdingen draait u voorzichtig de A27 af: op naar een vakkundige garage in Vianen. Een oranje symbool op het dashboard. De jaarlijks terugkerende APK. Een nodige onderhoudsbeurt. Bij Autobedrijf de Hagen helpen wij u zo snel mogelijk de weg weer op! Dus bent u op zoek naar een merkonafhankelijke autogarage in Vianen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Schade

In de meest ideale situatie bezoekt u onze garage in Vianen alleen voor het noodzakelijke onderhoud. Soms kan het echter voorkomen dat u schade rijdt. Hartstikke vervelend natuurlijk. Gelukkig kunnen onze vakmannen u hierin bijstaan. Niet alleen herstellen wij de beschadigingen aan uw auto. Maar wij regelen ook de schadetaxatie en de afhandeling met uw verzekering. Ondertussen kunt u gratis van onze vervangende vervoer gebruik maken. Dat verzacht de pijn.

Pechhulp

Staat u onverhoopt een keer langs de weg? Dan kunt u gebruik maken van onze pechhulp. Dit leveren wij in samenwerking met BOVAG of CarXpert. Omdat onze vakmannen uw auto goed kennen, kunnen zij veel problemen ter plekke oplossen. Zo hoeft u niet altijd naar onze garage in Vianen af te reizen. En dat scheelt weer tijd!

Vakmanschap bij Autobedrijf de Hagen

Autobedrijf de Hagen is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Niet alleen zijn wij een ster in onderhoud en reparaties. Maar wij vinden onze service net zo belangrijk. Daarom zijn wij transparant, betrouwbaar en merkonafhankelijk. En bent u tenslotte op zoek naar een vast adres voor uw bedrijfswagen? Ook dan is onze autogarage in Vianen de aangewezen plek. Twijfelt u nog? Onze klanten vertellen u waarom u voor Autobedrijf de Hagen moet kiezen. Ze beoordelen onze garage in Vianen niet voor niets met een ruime 9!

Bezoek deze week onze garage in Vianen

Voor de volle 100% op uw auto vertrouwen. Dat kan natuurlijk alleen wanneer er goed voor wordt gezorgd. Autobedrijf de Hagen kan u daarbij helpen. U vindt ons aan de Vijfheerenlanden 62 in Vianen. Maak vandaag nog een afspraak of download onze iTunes-app. Liever eerst een op maat gemaakte prijsopgave inzien? Vraag direct een offerte bij ons aan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0347 - 373357 of te mailen naar info@autobedrijfdehagen.nl. Met onze garage in Vianen vervolgt u onbezorgd uw weg.

Schade?

Plan nu uw afspraak bij Autobedrijf de Hagen

Afspraak inplannen

Autobedrijf de Hagen app

Online afspraak maken

  • U ontvangt herinneringen voor de APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen
  • U kunt Contact met ons opnemen via de chat, wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien
  • U kunt een schade afhandelen middels een digitaal schade formulier
Download de app