Pechhulp

24/7 Pechhulp via Autobedrijf de Hagen in binnen- en buitenland
Autobedrijf de Hagen staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud en daar profiteert u van als klant. Goed en regulier uitgevoerd onderhoud maakt de kans op pech een stuk kleiner.

Doordat wij aangesloten zijn bij Carxpert kunnen wij tegen een zeer scherp tarief de pechhulp aanbieden. 

Mocht u pech krijgen, dan zorgt Autobedrijf de Hagen er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uniek! Onze pechhulp gaat zelfs zo ver dat uw caravan of aanhanger, mits jaarlijks door ons gecontroleerd, gratis deelneemt in de pechhulp. Dag en nacht assistentie in maar liefst 44 landen.

Het reguliere onderhoud van uw auto dient uit te worden gevoerd door Autobedrijf de Hagen om deel te kunnen nemen aan onze pechhulp.

Internationaal netwerk
Door de samenwerking met CarXpert biedt de pechhulp van Autobedrijf de Hagen ook dekking in het buitenland. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staan 24 uur per dag voor u klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

De best mogelijke assistentie
We zullen pech altijd ter plaatse proberen te verhelpen. Immers, hoe eerder u weer mobiel bent, hoe beter. De assistentieverlener voor technische storingen is in de regel eerste autotechnicus. Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde CarXpert gebracht waar het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen.

Vervangend vervoer
Indien noodzakelijk wordt gratis vervangend vervoer geregeld. Er worden zelfs vier dagen vervangend vervoer in het buitenland vergoed. Bijzonder is dat ook uw caravan en aanhangwagen gerepatrieerd worden in deze service.

Services De Hagen